Vánoční kamion Coca-Cola 2022 - Holešov



Datum konání:
17.12.2022
17.12.2022,16:00 náměstí, Dr. E. Beneše, se obyvatelé Holešova dočkají ikonického vánočního kamionu Coca-Cola, který na náměstí Dr. E. Beneše přiveze kouzlo vánočních svátků.

Vánoční kamion se vrací po třech letech a navštíví přes 50 míst v Čechách a na Slovensku. Pro návštěvníky je připraven bohatý sváteční program, ve kterém si to své najdou všichni bez rozdílu věku.

Věděli jste, že Coca-Cola kamiony jsou už více než 30 let jedním ze symbolů přicházející vánoční sezony? Pojďte si nyní užít tento zážitek i vy. Návštěvníci speciálního svátečního odpoledne s doprovodným programem se mohou těšit na Santa Clause se skřítky, na Coca-Cola Food Truck s výborným horkým nealko punčem z FuzeTea nebo vánočním nápojem Coca-Cola se skořicí a na sladké či slané občerstvení. Nebudou chybět ani vánoční koledy a další nezapomenutelné zážitky. Program bude začínat v 16 hodin a Santa Claus se zdrží až do 18:00. Poté zase vyrazí dál.

Kamiony letos kromě atmosféry Vánoc přivezou do měst i akci „Kouzlo darovat“, v jejímž rámci se Coca-Cola spojila s Červeným křížem, aby pomohla lidem v nouzi. „Coca-Cola kamiony se staly i u nás oblíbenou tradicí, která přináší do měst vánoční kouzlo. Vánoce si vždy najdou cestu, aby spojily rodiny, přátele, a dokonce i neznámé lidi v těchto svátečních časech. Prostřednictvím Červeného kříže i letos obdarujeme jejich klienty, aby pro ně svátky byly radostnější,“ říká Veronika Němcová, ředitelka komunikace a společenské odpovědnosti Coca-Cola pro ČR a SR.

Za každou objednávku jídla a pití či nákup vánočních předmětů daruje Coca-Cola tržbu Červenému kříži. Návštěvníci na místě pak uvidí díky speciální LED obrazovce aktuálně vybranou částku z útrat za občerstvení a vánoční předměty i to, jak suma postupně roste. Celkově Coca-Cola, společně s účastníky akce, věnuje Červenému kříži 1 000 000 korun.